24 Φεβ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε ότι αφορά το θέμα των διοδίων, η Τ.Ο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Μεγάρων δεν θα μπορούσε να μείνει
αμέτοχη. Η θέση μας είναι ρητή και καταδικαστική.
Πρόκειται για κίνηση που εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα (του κ. Μπόμπολα) και υποσκάπτει την αναβάθμιση της περιφέρειας του Δήμου.
Με την διαχωριστική γραμμή των διοδίων μέσα στα όρια του Δήμου Μεγάρων,η χρήση της εθνικής οδού γίνεται -ακόμα κι αυτή – πολυτέλεια για τους λίγους. Δεδομένου ότι στην πόλη μας πολλοί έχουν κτήματα ή επιχειρήσεις πέρα από τα όρια της πόλης όπως λόγου χάριν στην Κινέττα,υποχρεώνονται να πληρώνουν κοντά 2 ευρώ την ημέρα προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα κτήματα τους ή τις επιχειρήσεις τους.
Αυτή είναι η σημερινή δημοκρατία τους στο όνομα της οποίας βρίσκονται στη φυλακή οι συναγωνιστές μας.
Είναι μια δημοκρατία υπόδουλη ιδιωτικών συμφερόντων και πελατειακών σχέσεων.
Δεν διστάζουν, λοιπόν, εν όψει εκλογών και με σκοπό την προβολή τους απ'τα μέσα του κ Μπόμπολα, να βάζουν εμπόδια στον καθημερινό αγώνα του πολίτη για επιβίωση.


Δελτίο Τύπου: H Xρυσή Αυγή δεν στηρίζει κανέναν Ανεξάρτητο Υποψήφιο και δεν συνεργάζεται με κανέναν υποψήφιο άλλου κόμματος!

    



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διαψεύδει, με τον πλέον κατηγορηματικό και σαφή τρόπο, την στήριξη οποιουδήποτε ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, ή την συνεργασία με άλλου κόμματος υποψήφιο για τον δήμο Μεγάρων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2014. 
Οι ψευτο-παλαιο-πολιτικάντηδες, ας αφήσουν έξω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και την καταγεγραμμένη δύναμή της, από τα επίδοξα σχέδιά τους και ας μην εξαπατούν τον πολύπαθο Λαό.