16 Σεπ 2012

Χρυσή Αυγή: Στις 17 Σεπτεμβρίου Ξεκινά η Διανομή Τροφίμων


Με εντατικούς ρυθμούς τα τοπικά στελέχη του πυρήνα Μεγάρων της «Χρυσής Αυγής» προετοιμάζονται ώστε όλα την ημέρα των εγκαινίων της Τ.Ο. Μεγάρων να είναι στην εντέλεια. Μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα μας οι επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης γνωστοποίησαν πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, παρουσία του προέδρου της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκου, αλλά και του βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη. Εκτός όμως από τα εγκαίνια, τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης, ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος και στην διανομή τροφίμων και ρουχισμού, σε έλληνες κατοίκους της περιοχής μας (όχι αθίγγανους), που έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Γι' αυτό ήδη έχουν ξεκινήσει την συλλογή τροφίμων και ρούχων τα οποία θα διανεμηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου. Οι επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης γνωστοποίησαν μάλιστα πως όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας κάτι από αυτό που τους περισσεύει, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6972512823.

«Για εμάς η πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία» 

Λόγια των νεαρών στελεχών που έχουν την ευθύνη της τοπικής οργάνωσης. Λόγια που βγήκαν από το στόμα του Χρ. Παπανικόλα αλλά και του Σταμάτη Μαρτίνου, τα οποία καλύπτουν απόλυτα και τους παλιούς της οργάνωσης τον Γιαν. Σταματάκο αλλά και τον Μελέτη Γκίνη. «Για εμάς η πατρίδα παραμένει η υπέρτατη αξία», μας απάντησαν με μια φωνή, οι δυο νεαροί που στελεχώνουν την τοπική επιτροπή, όταν τους ζητήσαμε να μας πουν κάποια πράγματα σχετικά με την ιδεολογία της «Χρυσής Αυγής». «Η ιδεολογία μας είναι ο λαϊκός εθνικισμός» συμπλήρωσαν, αναφέροντας πως «το έθνος είναι πάνω απ' όλα». Δεν δίστασαν μάλιστα να υπενθυμίσουν πως η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα κίνημα λαϊκό, καταδικάζοντας όλους όσους κακοπροαίρετα προσπαθούν να μειώσουν ους Χρυσαυγίτες. «Πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για την πραγμάτωση της μεγάλης ιδέας, για μια μεγάλη Ελλάδα και ένα νέο ελληνικό πολιτισμό», τόνισε ο Γιαν. Σταματάκος.

«Είμαστε ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα» 

Η επόμενη ερώτηση μας είχε σχέση με την πολιτική της «Χρυσής Αυγής». Οι επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης ανέφεραν πως η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα, που αναπτύσσει την δραστηριότητά του μέσα στα όρια του ελληνικού κράτους, αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες. «Πολιτική μας γραμμή είναι ότι το εθνικό συμφέρον στέκει πάνω από το οτιδήποτε άλλο και προπάντων πάνω από την «ευημερία των αριθμών», που χρησιμοποιείται σαν πρόσχημα για να λεηλατείται ο ιδρώτας του ελληνικού λαού», επεσήμανε το στέλεχος της τοπικής επιτροπής Σταμ. Μαρτίνος. Συνεχίζοντας μάλιστα είπε πως «η ανάπτυξη της βιομηχανίας, η στήριξη με κάθε μέσο της αγροτικής παραγωγής και η εκμετάλλευση προς το συμφέρον του έθνους, των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας δεν είναι μόνο στοιχεία υλικής προόδου αλλά για εμάς προϋπόθεση για εθνική ανεξαρτησία».

«Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες»

Με αυτό το σύνθημα μπήκε ξανά στην κουβέντα ο Χρ. Παπανικόλας. Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής», απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε ερώτηση που του θέσαμε σχετικά το πρόβλημα που υπάρχει στην χώρα μας με τους λαθρομετανάστες. «Η «Χρυσή Αυγή» θεωρεί μέγα εθνικό αλλά και κοινωνικό πρόβλημα την παρουσία στην πατρίδα μας εκατομμυρίων λαθρομεταναστών», τόνισε, γνωστοποιώντας πως το πολιτικό αυτό κίνημα «αγωνίζεται για μια Ελλάδα στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχουν τα παιδιά της και όχι οι διάφοροι τριτοκοσμικοί». Την συζήτηση έκλεισε ο Μελέτης Γκίνης. Έχοντας μεγάλη εμπειρία και συμμετοχή στα κοινά, ο κ. Γκίνης στάθηκε κυρίως στην διάβρωση της νεολαίας. «Θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο την διάβρωση της νεολαίας μας από την αμορφωσιά, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά» μας είπε, καλώντας τους νεολαίους να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. «Ως μεγαλύτερος θα ήθελα να τονίσω πως οι νέοι μας πρέπει να συμμετέχουν στο κίνημα μας. Είναι καθήκον τους προς την πατρίδα και τον ελληνισμό», τόνισε, καλώντας τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα το που πρόσκεινται πολιτικά να συνεισφέρουν στην προσπάθεια για συλλογή τροφίμων και ρούχων.