15 Σεπ 2012

Συγκέντρωση Της Χρυσής Αυγής Στο Σαρωνίς Εντυπωσιακή Συμμετοχή Οπαδών



Τον ομιλητή προλόγισε ο επικεφαλής του τοπικού πυρήνα κ. Μελέτης Γκίνης
Πραγματοποιήθηκε ιδιαίτερα πολυπληθής προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο παραλιακό κέντρο Μεγάρων «Σαρωνίς» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Αττικής κ. Ηλία Κασσιδιάρη.
Η συγκέντρωση ήταν εντυπωσιακή σε παλμό και πάθος και εμφανώς επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις των δημοσκοπήσεων οι οποίες θέλουν τη Χρυσή Αυγή να εισέρχεται πανηγυρικά στη βουλή των Ελλήνων.
Συγκρινόμενη με άλλες συγκεντρώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα ως τώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η συγκεκριμένη ήταν πολλαπλάσια σε αριθμό οπαδών και διακρίθηκε για τον ασυνήθιστο παλμό και την  ένταση ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων ήταν νέοι.


Ο κ. Κασσιδιάρης κατηγόρησε το κατεστημένο πολιτικό σύστημα ότι κάνει πόλεμο στο κόμμα της Χρυσής Αυγής επειδή με την είσοδό του στην βουλή θα επέλθει τεράστια αλλαγή στο κατεστημένο πολιτικό σύστημα της χώρας. Για το λόγο αυτό κάλεσε τους οπαδούς σε εγρήγορση για πιθανές παρεμβάσεις εις βάρους τους κατά την διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων.
Οι αρχές της Χ.Α. είναι λίγες και ξεκάθαρες
  • Εθνική Ανεξαρτησία
  • Πολιτική Κάθαρση
  • Η Ελλάδα να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες
  • Στη φυλακή όσοι μας οδήγησαν στο χάος
Ο ομιλητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους τσιγγάνικους καταυλισμούς οι οποίοι ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στα Μέγαρα και στην ανάγκη να εφαρμοσθεί  με αυστηρότητα ο νόμος ώστε να μην επικρατεί αυτού του είδους η αναρχία.

Ο κεντρικός ομιλητής κ. Ηλίας Κασσιδιάρης

Ορέστης Ρηγάτος υποψήφιος βουλευτής Αττικής: " .... θα παραιτηθούμε της βουλευτικής αποζημίωσης και θα αρκεστούμε στα άκρως απαραίτητα προς το ζην"


Οι νέοι αποτέλεσαν την συντριπτική πλειοψηφία των παρόντων

 Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να κινητοποιήσεις τόσο μεγάλο αριθμό οπαδών.

Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Κασσιδιάρης απάντησε σε ερωτήσεις παρισταμένων. Ο κ. Μελέτης Γκίνης έχχει επιφορτισθεί με την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας στα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο