15 Σεπ 2012

Πολιτική Ομιλία Του Νίκου Μιχαλολιάκου Στην Πλατεία Αη Γιάννη Παρουσία 5000 Κόσμου Και Τηλεοπτική Κάλυψη Ξένων ΜΜΕ




Σε πλήθος οπαδών συγκρινόμενο με το πλήθος της Τρίτης του Πάσχα, μίλησε την Τετάρτη, 6/6/2012, ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» Νίκος Μιχαλολιάκος στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Αγ. Ιωάννη (Χορευταρά).
Πρόκειται για πολιτική συγκέντρωση η οποία θύμισε σε παλμό και ένταση τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια ενώ ο αριθμός των πέντε περίπου χιλιάδων οπαδών χαρακτηρίζει το γεγονός μακράν ως το πολυπληθέστερο των τελευταίων ετών
Την συγκέντρωση προλόγισε ο επικεφαλής του τοπικού πυρήνα Μεγάρων Μελέτης Γκίνης ο οποίος καλωσόρισε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και τον εκλεγμένο στις εκλογές της 6ης Μαΐου Ηλία Κασιδιάρη.
Την συγκέντρωση προλόγισε ο επικεφαλής του τοπικού πυρήνα Μεγάρων Μελέτης Γκίνης ο οποίος καλωσόρισε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και τον εκλεγμένο στις εκλογές της 6ης Μαΐου Ηλία Κασιδιάρη.

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δίδοντας έμφαση στην μείωση των «γελοίων» όπως τους χαρακτήρισε φορολογικών συντελεστών.
«Η χώρα μας», επεσήμανε, «είναι πλούσια» και συνέχισε «Ισχυρή Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο θα συνετλέσει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους τα μέλη του»

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης
 Τον κ. Μιχαλολιάκο συνόδευαν εκπρόσωποι του κλήρου


 Ο κ. Μιχαλολιάκος
Ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρέτισε με έμφαση τους συγκεντρωμέους και ευχαρίστησε για το ποσοστό 14,63% το οποίο πέτυχε η Χρυσή Αυγή στα Μέγαρα.
Τόνισε το γεγονός ότι το κόμμα του βρίσκεται κοντά στον λαό και έπλεξε το εγκώμιο των ενόπλων δυνάμεων ως πόλου σταθερότητας της χώρας.
Λαός, πίστη, πατρίδα και ελευθερία είναι τα ιδανικά για τα οποία αγωνίζεται η Χρυσή Αυγή ενώ χαρακτήρισε το μνημόνιο ως «ταφόπλακα του έθνους»
Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήμαμτος της χώρας, να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους τα οποία ψευδολογούν εις βάρος του κινήματος της Χρυσής Αυγής.
Για να βγεί η χώρα από την σημερινή εθνική και οικονομική κρίση πρέπει μεταξύ άλλων να προχωρήσει άμεσα σε
  • Καταγγελία του μνημονίου. Λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους
  • Σύσταση ειδικών ελεγκτικών όμάδων που θα αναζητήσουν τους υπεύθυνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση και δέσμευση της περιουσίας τους
  • Κατάργηση των προνομίων των βουλευτών και περιορισμός των αποδοχών τους στον μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας. Κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα
  • Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση του ελληνικού δημοσίου. Συγχώνευση όλων των χρεοκοπημένων ελληνικών τραπεζών σε μια ισχυρή εθνική τράπεζα
  • Διασφάλιση των συνόρων της χώρας από Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Εκ νέου διασπορά ελληνικών ναρκοπεδίων κτά προσωπικού
  • Άμεση σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ιδιώνυμο όποιο αδίκημα τελεί αλλοδαπός
Είναι αναγκαίο να αναφερθεί ότι κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Μιχαλολιάκου, όλοι οι στενοί του συνεργάτες δεν κάθονταν αλλά στέκονταν σε ένδειξη σεβασμού.
Τον κ. Μιχαλολιάκο πλαισιώναν 2 ιερείς και οφείλουμε να τονίσουμε ότι κατά την άφιξή του προσκύνησε και άναψε κερί στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγ. Ιωάννη.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της Κρατικής Γερμανικής Τηλεόρασης καθώς και του Νορβηγικού τηλεοπτικού καναλιού ΝRK.

 ον κ. Μιχαλολικάκο πλαισίωναν μέλη της προσωπικής του ασφάλειας σε κάθε στιγμή της εκδήλωσης από την άφιξη έως και την αναχώρησή του



   Η συγκέντρωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο