15 Σεπ 2012

Μεγάλη Ενημερωτική Δράση Στα Μέγαρα



Χθες στις  8 Σεπτεμβρίου η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής μαζί με τον Πυρήνα Μεγάρων πραγματοποίησε μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία στον δήμο μεγαρέων, όπου μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στο  πλήθος κόσμου που μας περίμενε, στους δρόμους και τις αυλές των σπιτιών τους, βαστώντας με περηφάνεια γαλανόλευκες σημαίες.
Μας χειροκρότησαν και μας έδωσαν ενα ηχηρό μήνυμα οτι η καρδιά της Χρυσής Αυγής ειναι εδώ, στις λαϊκές συνοικίες και στηρίζουν κάθε βήμα μας, εδώ μέσα στον Ελληνικό Λαό.
Σήμερα αυτός ο πολύπαθος δήμος με τούς χιλιάδες λαθρομεταναστών ξανάγινε ελληνική γειτονιά και οι γαλανόλευκες κυμάτισαν στους δρόμους και τις πλατείας μεταλαμπαδεύοντας την μεγάλη αυτή ιδέα της επανάκτησης της Ελλάδας από τους Έλληνες.


Στο τέλος της πορείας έγινε κουβέντα με τους δημότες της περιοχής και δεχτήκαμε δεκάδες καταγγελίες για λεηλασίες και βιοπραγίες άλλοτε από περιφερόμενων χρηστών, από λαθρομετανάστες, Ρομά και λοιπές «ευπαθείς» ομάδες.
Εν όψει των εγκαινίων των νέων μας γραφείων του πυρήνα μεγάρων οι αγώνες μας θα συνεχίσουν εναντικά στην εν λόγω περιοχή δείχνοντας στους κακόβουλους οτι η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δίπλα στον Λαό πάντα.
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19.00-21.00
Τηλ.: 6973 282559