15 Σεπ 2012

Αιμοδοσία Mελών Tης Τοπικης Οργάνωσης Μεγάρων Χρυσής Αυγής Στο Θριάσιο

 
 Στην είσοδο του νοσοκομείου "Θριάσιο"
Ακολουθώντας την πανελλαδική πρωτοβουλία αιμοδοσίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μέλη της προσήλθαν και έδωσαν αίμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο σήμερα, 14/9/2012, το πρωί.
Υπήρξε προσέλευση σημαντικού αριθμού μελών – αιμοδοτών από τις περιοχές της Δυτικής Αττικής και ιδιαίτερα από τα Μέγαρα και τον Ασπρόπυργο.
Με την πρωτοβουλία της αυτή η Χρυσή Αυγή ιδρύει τράπεζα αίματος, ονομαζόμενη «Πράσινη Πτέρυγα – Χρυσή Αυγή»  με σκοπό να υπηρετήσει τους Έλληνες οι οποίοι έχουν ανάγκη από αίμα


Οι αιμοδότες δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή σε αυτήν την πράξη η οποία σώζει ζωές αλλά επεσήμαναν ότι ταλαιπωρήθηκαν αφού υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους.
Διερευνώντας μάθαμε ότι το γεγονός οφείλετο στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού με συνέπεια οι έκτακτοι αιμοδότες προστιθέμενοι στον αριθμό των καθημερινών αιμοδοτών να εξυπηρετηθούν από μια μόνο νοσηλεύτρια.
Σημειωτέον ότι κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας εξυπηρετήθηκε νοσηλευόμενος από τον Ασπρόπυργο ο οποίος είχε ανάγκη από αίμα.
Υπεύθυνοι της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων μας διευκρίνισαν ότι όσοι Έλληνες συμπολίτες έχουν ανάγκη από αίμα, μπορούν να απευθύνονται στην Οργάνωση προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Ορισμένα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν την αλληληγγύη τους βοηθώντας εξερχόμενο ασθενή ο οποίος βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι να επιβιβαστεί σε ταξί.

Πηγη  http://www.megara.org/articles.php?id=1232