28 Οκτ 2012

Ανακοίνωση Πυρήνας Μεγάρων


                                           

                                          Ανακοίνωση Πυρήνας Μεγάρων 

Το τελευταίο διάστημα διαδίδεται έντονα η φήμη ότι ο Πυρήνας Μεγάρων του <<Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή>> έχει στη διάθεσή του κουπόνια, τα οποία προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για να τα διανείμει με σκοπό τη δωρεάν προμήθεια προϊόντων από τα οικεία καταστήματα και σούπερ-μάρκετ στους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

 Ωστόσο, η ως άνω είδηση, που εσφαλμένως έχει θεωρηθεί από ορισμένους ως γεγονός, κάθε άλλο παρά αληθής είναι, αφού ουδέποτε μας έκανε ο οποιοσδήποτε την τιμή να συνδράμει κατ’ αυτόν τον τρόπο με τη μεσολάβηση μας όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αντιθέτως, η αδυναμία μεγάλου αριθμού ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες ακόμα και για τα αυτονόητα, έγινε εκ νέου βορρά στα χέρια όσων σκόπιμα και κακόβουλα, προκειμένου να υλοποιήσουν προσωπικούς στόχους, φιλοδοξίες και πολιτικές ή μη σκοπιμότητες, χρησιμοποιούν τόσο φθηνά μέσα και τρόπους, ανεξαρτήτως των συνεπειών που παράγουν και της ψεύτικής και πρόσκαιρης ανακούφισης που προσφέρουν.

Κατόπιν αυτού, είμαστε σε θέση να διαψεύσουμε την ανωτέρω φήμη και να διαβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε στα χέρια μας, ούτε είχαμε ποτέ, οποιοδήποτε κουπόνι για την δωρεάν προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Παρακαλούμε, επίσης, να σταματήσουν να διαδίδονται ανακρίβειες και ψέυδη σχετικά με τη λειτουργία και τη δράση του Πυρήνα Μεγάρων  της Χρυσής Αυγής και σε κάθε περίπτωση είμαστε πάτοτε παρόντες να συνδράμουμε στο βαθμό που μπορούμε κάθε συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μέσα που πραγματικά έχουμε στη διαθεσή μας, χάρη σε ανθρώπους που βοηθούν, χωρίς, όμως, να επιδεικνύονται.
     
                                        Χρυσή Αυγή-Πυρήνας Μεγάρων